Als ervaren psycholoog help ik, Mariska van Goozen, zowel kinderen en volwassenen die met een hulpvraag bij mij komen. In deze moeilijke periode sta ik je op een deskundige en betrokken manier bij. Dat je mij om hulp vraagt, is een dappere eerste stap die je zet en daar mag je trots op zijn. Ik neem het nu graag van je over door je hulp aan te bieden die helemaal past bij wie je bent en bij wat jij nodig hebt.

Voel je gehoord en gezien

Rondlopen met klachten geeft vaak een eenzaam gevoel. Wie anders begrijpt waar jij mee worstelt? Misschien heb jij je verhaal al aan een ander vertelt, maar begrijpt die persoon jou simpelweg niet. Inlevingsvermogen, begrip voor jouw situatie en deskundigheid zijn soms onmisbaar. Dat bied ik jou als psycholoog Leiderdorp. Velen jou hebben de weg naar mijn praktijk al weten te vinden. Weet dat er voor elke hulpvraag een antwoord voorhanden is.

Gezondheidszorg en psychologie

Is er al een behandeling door een medisch arts gestart en wil je toch graag extra ondersteuning? De hulp die ik jou als psycholoog Leiderdorp biedt, is goed te combineren met andere vormen van geneeskunde. Je hoeft dus niet onnodig lang rond te lopen met jouw klachten.

Klachten in kaart brengen

Omdat je lichamelijke en geestelijke toestand met elkaar in verbinding staan, is het soms lastig om de vinger op de zere plek te leggen. Zijn je lichamelijke klachten ontstaan doordat je mentaal niet lekker in je vel zit of is het juist andersom? Dat gaan we samen achterhalen. Ik heb al veel mensen mogen helpen door ondersteuning te bieden, met betrekking tot:

Niets is mij vreemd als het om een vraag of probleem gaat. Vertrouw op mijn kennis en ervaring als psycholoog Leiderdorp. Kom dus vooral ook met mij in contact, als jouw probleem hier niet staat vermeld, maar je mijn hulp wel goed kunt gebruiken.

Passende hulp voor jouw probleem

We gaan jouw probleem bij mij in de praktijk aanpakken. Dit doen we op een manier waar jij je goed bij voelt. Het is niet altijd nodig om een blokkade of trauma inhoudelijk te behandelen. Juist bij heftige situaties kan het ingrijpend en confronterend zijn om de diepte in te gaan. Om dit te voorkomen kan de MatriXmethode worden ingezet. Hiermee worden aanhoudende gevoelens, geluiden en gedachten en negatieve beelden succesvol en blijvend opgelost.

Bij de MatriXmethode vormt jouw beleving van het probleem het uitgangspunt. We gaan hierbij aan de slag om jou een tactiek te laten bedenken die jou helpt om met problemen en uitdagingen om te gaan. Met deze manier van hulp kunnen problemen uit het verleden worden beïnvloed met de tactiek die jij je bij mij aanleert.

Blij zijn met jezelf

Na mijn hulp en ondersteuning ervaar je hoe jij je leven vol zelfvertrouwen leidt. Je bent van de ballast uit het verleden en je weet hoe je problemen het hoofd moet bieden. Kies ook voor een nieuwe start van jouw leven en kom met mij in contact.

Contact met Psycholoog Leiderdorp

Laten we een kennismakingsgesprek inplannen en van daaruit concreet aan de slag gaan met jouw herstel. De eerste belangrijke stap zet je door contact met mij op te nemen. Spreken we elkaar snel?