Mijn naam is Mariska van Goozen, als ervaren psycholoog help ik vanuit mijn praktijk kinderen en volwassenen, als zij een hulpvraag hebben. Ik sta voor je klaar in deze lastige fase van je leven. Hulp vragen bij problemen klinkt soms zo eenvoudig, maar vraagt om moed om die belangrijke eerste stap te zetten. Als betrokken therapeut zet ik mij volledig in om jou te helpen bij je hulpvraag. Dit doe ik door goed naar jou te luisteren en mijn behandeling af te stemmen op wat jij nodig hebt om je doel te bereiken.

Voel je niet alleen

Als je klachten hebt, kan dat zorgen voor een eenzaam gevoel, waardoor jij je steeds slechter gaat voelen. Misschien begrijpt een ander jou niet of wordt tegen jou gezegd dat je ergens niet zo zwaar aan moet tillen. Begrip, inlevingsvermogen en de juiste kennis zijn wat jij nodig hebt en dat vind je bij mij als Psycholoog Roelofarendsveen. Weet dat velen jou al voorgingen en hun weg naar mijn praktijk hebben gevonden. Voor elk probleem is een oplossing en ik help je graag om die bij mij in de praktijk aan te dragen.

Reguliere gezondheidszorg en psychologie

Misschien ben je al onder behandeling van een arts en zoek je toch wat extra ondersteuning. Gelukkig gaat mijn hulp goed samen met de reguliere geneeskunde, waardoor je niet hoeft te wachten met het krijgen van ondersteuning. Zo zorgen we er samen voor dat jij je snel weer beter voelt.

Klachten herleiden

Omdat je fysieke en mentale toestand invloed op elkaar hebben, kan het lastig zijn om zelf te achterhalen waar jouw klachten door zijn ontstaan. Heb je lichamelijke klachten doordat jij je geestelijk niet goed voelt of is het juist andersom? Ik ga voor jou in kaart brengen hoe jij in deze situatie terecht bent gekomen en waar de oorsprong van jouw problemen ligt. Veel van mijn cliënten nemen contact met mij op omdat ze kampen met problemen en hiervoor een specifieke behandeling zoeken. Hierbij kun je denken aan:

 • Burn-out en stress
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Vermoeidheid
 • Access Bars
 • Neurofeedback
 • EMDR
 • Verlies en rouwverwerking
 • Klachten in het autistisch spectrum
 • PDS, hoofdpijn buikpijn, migraine zonder duidelijke reden
 • Long Covid
 • Lees- en leerproblemen (adhd, slechte concentratie, dyslexie, leren, leren onthouden,)
 • Vastlopen in relatie(s) met kinderen, familie, partner, leerlingen, collega’s)
 • Onzekerheid
 • Emotionele problemen woede en driftbuien, angst, trauma, paniekaanvallen, verdriet, depressie

Ik heb bij Psycholoog Roelofarendsveen bijna elke hulpvraag al eens behandeld. Kom dus ook met mij in contact, als je een andere vraag hebt dan hierboven staat vermeld.

Steuntje in de rug

Zie mijn hulp als het bekende steuntje in de rug. We gaan jouw problematiek aanpakken op een manier die bij jou past. Hiervoor is het niet altijd nodig om inhoudelijk over een trauma of blokkade te praten, als dat voor jou te confronterend is. Met behulp van de MatriXmethode zijn aanhoudende, negatieve beelden, gevoelens, gedachten en geluiden voor eens en voor altijd op te lossen.

Door te werken met de MatriXmethode kom je sneller tot de oplossing van jouw probleem. Alles is hierbij gericht op jouw beleving van het probleem. Hierbij hoeven we niet op de diepte van jouw hulpvraag in te gaan. De kracht van deze methode zit hem in het feit dat jij de persoon bent die een tactiek bedenkt om nu met bepaalde situaties om te gaan. Zelfs als dat dat voorvallen uit het verleden zijn. Wat in het verleden is voorgevallen, beïnvloed je vanuit het nu met je eigen techniek.

De beste versie van jezelf zijn

Ervaar hoe fijn het is als je vol zelfvertrouwen en verlost van jouw ballast je leven leidt. Na mijn ondersteuning weet je wat je valkuilen zijn, hoeveel kracht je in je hebt en ben je in het bezit van nieuwe vaardigheden. Hiermee maak jij een nieuwe start in je leven en ben je de beste versie van jezelf.

Contact met Psycholoog Roelofarendsveen

Voelt mijn manier van werken goed voor jou en wil je de grip op je leven weer in handen krijgen? Neem dan contact met mij op.