Over Mariska

Sinds 2005 heb ik een eigen praktijk en ik ben ervan overtuigd dat lichaam en geest samen in balans moeten zijn om je gezond te voelen. Om mij meer te verdiepen in de psychische processen ben ik daarom psychologie gaan studeren.

Door mijn kinderen kwam ik voor het eerst in aanraking met alternatieve geneeswijzen. Ieder kind heeft wel last van kleine kwaaltjes, van waterpokken tot oorontsteking. Dat vond ik soms wel lastig want medicijnen hebben vaak bijwerkingen maar ik wilde ook mijn kinderen zo snel mogelijk van hun klachten afhelpen. Zo kwam ik al snel in aanraking met homeopathie. Ik merkte hoe goed de kinderen op homeopatische zelfzorgmiddeltjes reageerden. En er waren geen bijwerkingen. Dat vond ik erg interessant.

Omdat ik vanwege de komst van de kinderen parttime was gaan werken had ik de tijd om een opleiding natuurgeneeskunde en homeopathie te volgen. Inmiddels was mijn interesse in de geneeskunde flink gewekt. Ik ben me verder gaan verdiepen in bioresonantie, voeding, voedingssupplementen, acupunctuur en neurofeedback.

Master psychologie
Ik ben ervan overtuigd dat lichaam en geest samen in balans moeten zijn om je gezond te voelen. Om mij meer te verdiepen in de psychische processen ben ik daarom psychologie gaan studeren. Eind 2014 heb ik mijn Bachelor behaald en in september van dit jaar mijn master psychologie.

Al jaren geleden kwam ik in aanraking met Neurofeedback. Toen mijn kinderen klein waren en tegen wat dingen aanliepen hebben ze bij een andere praktijk neurofeedback gekregen. De resultaten waren zo goed, dat ik ben gaan onderzoeken om dit ook in mijn praktijk aan te bieden. Intussen heb ik jarenlange ervaring met cliënten die profijt hebben gehad van de neurofeedbacktraining.

Neem contact met mij op
Bel mij of vul het contactformulier in als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag!